Web siteniz için en hızlı WordPress barındırma hizmeti mi arıyorsunuz?

Yeni bir iş kurmanız ya da zaten bir süredir var olan bir işyeriniz olması fark etmez, sitenizin büyüyüp sağlıklı kalmasını sağlamanın anahtarlarından biri hızdır. Bonus puan… bu aynı zamanda ziyaretçilerinizi aktif tutacaktır.

Her ana bilgisayar farklı olduğu için doğru en hızlı web barındırma hizmetini aramak biraz yanıltıcı olabilir. İçlerinden geçtiğinizde kafanızı karıştırabilecek çok sayıda paketleri var. İster küçük ister büyük olsun, herkes işi için en iyisini ister. Ve tabii ki güvenebileceğiniz en önemli şeylerden biri hızdır.

Karşılaştırılan en hızlı WordPress barındırma sağlayıcıları (Özetle)

Aceleniz varsa, bulgularımızın önemli noktaları şunlardır:

  1. SiteGround (www.siteground.com)
  2. WP Engine (wpengine.com)
  3. Bluehost (www.bluehost.com)

SiteGround‘u önermemizin ana nedeni, yaptığımız başka bir karşılaştırma gönderisinde en iyi yükleme sürelerinden bazılarını oluşturmasıdır (genel olarak WordPress barındırma pazarına daha geniş bir bakış). SiteGround ayrıca, kullanıcıların özellikle performansı için takdir ettiği son WordPress barındırma anketimizde de zirveye çıktı.

Hız neden önemlidir?

En hızlı WordPress barındırma, içeriğinizi kolay bir şekilde düzenlemenize ve geliştirmenize yardımcı olacaktır. Yavaş bir ana bilgisayar yalnızca ziyaretçiler için sayfa yüklemesini yavaşlatmakla kalmaz, aynı zamanda yönetici panelini de yavaşlatabilir. Bu, çalışmanızı daha zor ve daha fazla zaman alıcı hale getirecektir.

Bununla birlikte, en önemlisi, hızlı bir barındırma, ziyaretçilerinizin sitenize erişmeye ve sitenizle bir şekilde etkileşim kurmaya çalıştıklarında (yorum yapmak veya sosyal medya düğmelerinizi tıklamaya çalışmak gibi) kendilerini rahat hissetmelerini sağlayacaktır . Hızlı yüklenemeyen bir web sitesi, onların kaybolmasına neden olur.

Ayrıca en hızlı WordPress barındırma söz konusu olduğunda ilk bakışta pek belirgin olmayan bir sorun daha var. Esas olarak, mevcut web sunucunuz ortalama trafik numaralarınızı mükemmel şekilde idare edebilse bile, gerçekten popüler bir güne denk gelirseniz ne olur? Görünüşe göre, tüm barındırma planları bunun üstesinden gelemez.

Ziyaretçiler… kelime ne… karamsar. Günlerini zar zor hareket eden bir web sitesini bekleyerek geçirmeyecekler ve daha da önemlisi, onlara rahat bir gezinme deneyimi sunmazsanız birçoğu bir daha geri gelmeyecek.

AOL’den Dave Artz’ın bir çalışmada sonuçlandırdığı gibi, sayfa yükleme süreleri arttıkça sayfa görüntülemeleri azaldı. Çalışma şunu söylüyor:

Sayfa yükleme sürelerinin en üst ondalık dilimindeki kullanıcılar 7,5 sayfa / ziyaret görüntülemektedir. 3. ondalık dilimde 6 sayfa / ziyarete düşer ve en yavaş sayfa yükleme sürelerine sahip kullanıcılar için 5 sayfa / ziyaretle en altta kalır.

Aynı çalışmaya göre hızın artması işletme maliyetlerini de düşürecektir . Shopzilla’dan Phil Dixon deneyimini paylaşıyor ve şunları gösteriyor:

Bir yıllık performans yeniden tasarımı, 5 saniyelik bir hızlanma ile sonuçlandı (~ 7 saniyeden ~ 2 saniyeye). Bu, sayfa görüntülemelerinde% 25 artış, gelirde% 7-12 artış ve donanımda% 50 azalma ile sonuçlandı. Bu son nokta, performans iyileştirmelerinin kazan-kazanını, işletme maliyetlerini düşürürken geliri artırmayı gösterir.

Daha fazlasına ihtiyaç var? Akamai tarafından 2009 yılında yapılan bir araştırmaya göre , ziyaretçilerin yüzde 47’si bir web sayfasının iki saniye veya daha kısa sürede yüklenmesini bekliyor. Bundan daha fazlası, yüklenmesi üç saniyeden uzun sürerse, insanların yüzde 40’ı sayfadan ayrılıyor. Ve sayfa yanıtındaki bir saniyelik gecikme, dönüşümlerde yüzde 7’lik bir azalmaya neden olabilir.

Gördüğünüz gibi, site hızının rolü işletme açısından çok büyüktür ve bir web sitesinin ne kadar başarılı olabileceği üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

En hızlı WordPress barındırma arayışı – dikkate alınması gereken faktörler

Doğru ana bilgisayarı ararken bilmeniz gereken birkaç önemli faktör vardır :

Hedef kitlenizin boyutu, en hızlı WordPress barındırma hizmetini ararken bakmanız gereken ilk şeydir.

Ev sahibinizin kaç ziyaretçiye hizmet verebileceğini ve büyümenizi idare edip edemeyeceğini bilmek önemlidir.

Standart hosting paketleri ile her istemcinin sunucu üzerinde belirli bir alanı vardır. Ev sahibi alanın “sınırsız” olduğunu söylese bile, bu tam olarak böyle değildir ve kullanıcı sözleşmesi kapsamındaki ince baskıyı okursanız hemen anlayacaksınız.

Kaçınılmaz olarak, paylaşılan bir barındırma planında çalıştırılıyorsa, trafikteki büyük bir artış web sitenizi yavaşlatacaktır. Ve sivri uç yeterince büyükse, bir noktada siteniz tamamen kapanacaktır.

Bir web barındırıcısı seçmeden önce, bazı çevrimiçi forumlara göz atın ve web barındırıcısının desteğine de ulaşın. Ana bilgisayarın gerçekçi bir şekilde idare edebileceği trafik numaralarına ilişkin bilgileri aramaya çalışın.

Bu genellikle gözden kaçan bir şeydir. Ancak genel olarak, web barındırıcınızın hedef kitleniz için hızlı olacağından emin olmak için, gerçekte hedef kitlenizin coğrafi konumuna yakın bir sunucu seçmelisiniz.

Diğer bir deyişle, sitenizi dünyanın diğer tarafında, daha ucuz olduğu için izleyicilerinizden barındırmayın.

WordPress barındırma türleri

Ne tür bir barındırma seçeceğinize ilişkin karar, daha sonra sunucunuzla ve sitenizle ne kadar iş yapmak istediğinize ilişkin kişisel gereksinimlerinize bağlı olacaktır.

Yeni başlıyorsanız ve bir WordPress sitesine sahip olmanın sizin için nasıl işe yarayacağını görmek istiyorsanız, ücretsiz ana bilgisayarlar veya paylaşılan barındırma paketleri deneyebilirsiniz (barındırma alanını diğer müşterilerle paylaştığınız yerdir; InMotion veya Bluehost gibi şirketler size verecektir. sen o).

Daha geniş bir kitle oluşturmuş profesyoneller ve siteler için, yönetilen barındırma ve VPS cevap olacaktır (  örneğin WP Engine , Pagely veya Flywheel ile). Daha pahalıdırlar, ancak birçok özellik ve avantajla birlikte gelirler. Şef, teknik yönle kendi başınıza uğraşmanıza gerek kalmamasıdır.

Bakmanız gereken en hızlı WordPress barındırma şirketleri

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok barındırma şirketi vardır ve her biri biraz farklı hizmetler ve özellikler sunar. En ilginç olanlardan bazılarını seçtik, özellikle de ana hedefi akılda tutarak – en hızlı WordPress hostingi bulmak.

Buradaki şirketler, alanında en hızlılar arasında yer alıyor ve bütçenize bağlı olarak pahalıdan ucuza değişiyorlar. Güvenilir müşteri desteği ve yardımı, iyi güvenlik ve güvenli yedeklemeler sunarlar.

1. SiteGround (www.siteground.com)

Fastest WordPress hosting: SiteGround

SiteGround, etrafta barındırılan en hızlı WordPress (ve ayrıca WordPress.org tarafından önerilen birkaç platformdan biri) arıyorsanız harika bir seçimdir.

Ayda 6,99 ABD Doları, 9,99 ABD Doları ile 14,99 ABD Doları arasında değişen üç ana plan sunuyorlar ve bu da onu çok uygun bir çözüm haline getiriyor. En temel planın bir parçası olarak, 10 GB disk alanı, ücretsiz bir etki alanı, 7/24 destek, ücretsiz günlük yedeklemeler, ücretsiz bir SSL sertifikası ve bir barındırma hizmetinden bekleyebileceğiniz diğer her şeye sahip olursunuz.

Ardından, diğer iki planın parçası olarak bazı ek özellikler vardır (örn. Öncelik desteği, ücretsiz PCI uyumluluğu ve daha fazlası). Üstelik 30 günlük para iade garantisi var. En hızlı WordPress barındırma hizmeti ararken SiteGround’u iyi bir seçim yapan bir başka avantaj, SiteGround’un önbellek algoritmalarından yararlanmanıza olanak tanıyan özel SG Optimizer eklentisidir (eklenti, barındırma planınıza dahildir).


2. Bluehost (www.bluehost.com)

Fastest WordPress hosting: bluehost

Bu, profesyonel paylaşımlı barındırma konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Resmi bir WordPress onaylı barındırma sağlayıcısıdır. Tek tıkla kurulum, otomatik yedekleme, kesintisiz destek sağlarlar.

Teklifleri, 30 günlük para iade garantisiyle (36 aylık bir sözleşmeye kaydolmanız koşuluyla) ayda 2,95 dolardan başlıyor.

Bu WordPress barındırma, küçük işletmeler ve blog yazarları için iyi bir seçimdir.


3. WP Engine (wpengine.com)

Fastest WordPress hosting: WP Engine

Diğer yönetilen WordPress barındırma planlarından biraz daha pahalı, ancak buna değer.

İyi hizmetler, süper hızlı sunucular, mükemmel teknik ve müşteri desteği sağlarlar. Barındırma altyapıları özellikle WordPress sitenizin hızlı ve sorunsuz çalışmasını sağlamak için oluşturulmuştur. 

Planlar ayda 22.50 dolardan başlıyor ve 60 günlük para iade garantisi var. Bu planın bir parçası olarak, sınırsız veri aktarımı ve 10 GB yerel depolama alanı elde edersiniz.

Bu, yeni bir web sitesi için fazlasıyla yeterli olmalı ve aylık 25.000 ziyaretçiye hizmet verebilmelidir.


4. InMotion Hosting (www.inmotionhosting.com)

Fastest WordPress hosting: inmotion hosting

WordPress için en popüler paylaşılan ana bilgisayarlardan biri olan InMotion, verimli bir fiyat-özellik oranıyla birlikte gelir.

İlk plan, piyasadaki en ucuz tekliflerden biri olan ayda sadece 4,99 $ ‘dan başlıyor. Senin için içinde ne var? Sınırsız disk alanı, bir hesapta 2 web sitesi, ücretsiz veri yedeklemeleri, ücretsiz kesinti olmayan web sitesi transferleri, ücretsiz alan kaydı, sınırsız e-posta hesapları. Ve bir harika şey daha: önceden yüklenmiş WordPress ile birlikte gelir, böylece ayrı olarak yüklemenize gerek kalmaz.


5. Pagely (www.pagely.com)

Fastest WordPress hosting: pagely

Bu listedeki diğer çözümlerden biraz daha pahalı, ancak yatırımınızın karşılığında size çok şey veriyor (bu, yönetilen bir barındırma planı).

Temel paket aylık 199 $ ‘dır ve size bir dizi avantaj sağlar. Birkaçını belirtmek gerekirse: WordPress önceden yüklenmiş, WordPress ve eklentileriniz için otomatik güncellemeler, otomatik yedeklemeler, ücretsiz CDN ve 24/7 ABD + İngiltere tabanlı destek (önemli!).

Pagely, WordPress için optimize edilmiş barındırma planları ile tanınır ve temelde size mümkün olan en hızlı WordPress barındırma hizmetini sunar, bu nedenle size sorunsuz bir deneyim sunan bir şey arıyorsanız, bu sağlayıcı sizin için olabilir. Ayrıca, tek bir planda 5 adede kadar web sitesi başlatabilir ve 25 GB bant genişliği elde edersiniz.


6. Flywheel (www.getflywheel.com)

flywheel

Bu, tasarımcılar ve ajanslar için oluşturulmuş bir WordPress barındırmadır, ancak aynı zamanda web sitelerini geliştirmek isteyen daha az gelişmiş kişiler için de uygundur.

Ayda 13 $ ‘dan başlayan Flywheel, fiyatlandırma ve performans arasında iyi bir denge sağlar. Bu giriş seviyesi planda aylık 25.000 ziyaretçiye hizmet vereceksiniz.

Flywheel, mükemmel hız, güvenlik, müşteri işbirliği ve güvenli yedeklemeler sağlar.


7. WPXHosting (www.wpxhosting.com)

wpxhosting

Bu, harika destek ve iyi sayfa yükleme süreleriyle hızlı WordPress barındırma dediğiniz şeydir. Şirketlerinin en önemli iki anahtarı olarak güç ve hız sunarlar. WPXHosting, tek tıklamayla WordPress kurulumu, ücretsiz CDN, gelişmiş güvenlik ve iyi müşteri desteği sağlar.

Fiyatlar ayda 24,99 dolardan başlıyor. Teklif, beş web sitesi oluşturmanıza, 100 GB bant genişliği ve 10 GB depolama sınırı elde etmenize olanak tanır (tüm diskler, site hızı için çok büyük olan SSD’dir).


8. HostGator (www.hostgator.com)

hostgator

En büyük çevrimiçi barındırma şirketlerinden biri olan başka bir paylaşılan WordPress barındırma.

Ayda 2.75 $ ‘dan başlayan (36 aylık bir sözleşmeyle) bulabileceğiniz en düşük fiyatlardan bazılarını sunar. Sitenizi tek tıkla kurabilirsiniz. İlk iş sitelerine başlamak isteyen en iyi insanlara uyar.

Daha fazlasına ihtiyacınız varsa, HostGator hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için farklı fiyat noktalarında paylaşılan, bayi, VPS ve özel sunucu paketleri sunar.


9. Site5 (www.site5.com)

site5

İlk sitelerini başlatmak isteyen yeni başlayanlar için çok iyi olan paylaşılan bir WordPress barındırma.

Site5, tek tıklamayla kurulum sağlar, planlar ayda 6,95 dolardan başlar ve hatta bu fiyat noktasında ücretsiz site geçişi sunar (sitenizi farklı bir şirkette barındırdıysanız).

En ucuz planın ayda 10.000 ziyaretçiye kadar iyi olduğuna dikkat etmek önemlidir, bu da başlamanız için yeterli olmalıdır. Site5 ayrıca size kullanıcı dostu bir kontrol paneli sunar.


Sizin için en hızlı WordPress barındırma nasıl seçilir:

İşte siz ve hedef kitleniz için hızlı olacak bir barındırma paketi seçmek için adım adım:✅Şirketlerden birini seçinYukarıda listelenen şirketleri gözden geçirin ve ne sağladıklarına aşina olun. Teklifleriyle ilgili her ilginç detayı not alın. Bütçeniz burada devreye giriyor.✅Sizinkine uyup uymadığını görmek için sunucu konumlarını kontrol edinBir şirket seçtikten sonra, mevcut sunucu konumlarını kontrol etmelisiniz. Bu, hedef kitlenizin konumuna nispeten yakın olup olmadığını doğrulamanız gerektiği anlamına gelir. Ne kadar yakınsa o kadar iyi. Bu husus önemlidir, çünkü size aynı yatırım için daha iyi performans sağlar. Bazı şirketler kayıt işlemi sırasında sunucu konumlarını gösterirken, diğerlerinin bununla ilgili doğrudan iletişime geçilmesi gerekir.✅Bir plan seçinHangi şirketin daha yakın olduğuna ve tüm ihtiyaçlarınızı karşıladığına karar verdikten sonra, sundukları planlardan birini seçmeniz gerekir. İhtiyacınız olan plan, bütçenize, hedef kitlenize ve hedeflerinize en uygun olanıdır.

Sonuç

Herkesin ihtiyaçlarına ve bütçelerine hizmet edebilecek birçok barındırma şirketi var. Ancak bu, siteniz için en hızlı WordPress barındırma hizmetini seçmeyi daha da zorlaştırabilir.

Doğru şirketi seçebilmek için işinizi ve hedeflerinizi çok iyi bilmek önemlidir. Bunun dışında sitenizi daha da iyileştirebilecek ve daha sorunsuz çalışmasını sağlayacak pek çok ücretsiz ve premium araç ve hizmet de vardır. Güncelleme (Ekim 2020). Şu anda, bu listedeki en iyi barındırma şirketleri SiteGround ve InMotion Hosting gibi görünüyor . İyi yükleme süreleri ürettiklerini ve sunucularının WordPress yüklemeleri için güvenilir olduğunu kanıtladılar.

Piyasadaki en hızlı WordPress barındırma sağlayıcıları hakkındaki görüşümüz için bu kadar. Öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin! Bize web barındırıcınızın hız açısından nasıl performans gösterdiğini söyleyin. Başkalarına tavsiye edeceğiniz (veya önermeyeceğiniz) bir şirket var mı?

Benzer Yazılar