Hiçbir şey bedavanın yerini tutamaz 🙂

Bu koleksiyonda çok çeşitli harika ücretsiz WordPress temaları bulacaksınız. Burada aşağıdaki konularla ilgili birbirinden güzel temalar bulabilirsiniz:

Blog
E-ticaret mağazası
Portföy
İşletme web sitesi

Bu temalardan bazıları inanılmaz derecede uyarlanabilir ve temelde herhangi bir niş için kullanılabilir.

En iyi ücretsiz WordPress temaları

Bu listeye herhangi eski bir tema koymadım! Buraya yalnızca olağanüstü müşteri incelemelerine sahip duyarlı temalar dahil edilmiştir. Ek olarak, bu temalar birinci sınıf kaliteli tasarımlara ve birçok özelleştirme özelliğine sahiptir. İşte 2021 için en iyi ücretsiz WordPress temaları için en iyi seçimlerim.

1. Challenger by Compete Themes

Tema Açıklaması

Challenger, sıfırdan profesyonel blogcular için tasarlandı. Müşteri adayı oluşturma başlığı, e-posta listenizi oluşturmak için harikadır. Minimalist bir tema olarak Challenger, ziyaretçilerinizin dikkatini içeriğinize etkin bir şekilde odaklar. Bu, büyük ölçüde tek sütunlu düzenden kaynaklanmaktadır. Kenar çubuğu olmadan, birisi makalelerinizden birini okurken dikkatinizi dağıtacak hiçbir şey olmaz. Duyarlı Challenger teması, göstermek için çeşitli kullanışlı özellikler içerir.

2. Startup Blog by Compete Themes

Tema Açıklaması

Siteniz için harika bir yeni blog tasarımı mı istiyorsunuz? Startup Blog, özellikle web geliştirme, internet pazarlaması, uygulama geliştirme ve yeni başlayanlar tarafından çalıştırılan tüm bloglar gibi teknoloji nişleri için tasarlanmıştır. Ziyaretçilerinizle paylaşacağınız bazı önemli sayfalarınız veya teklifleriniz varsa, kaydırıcı bunu basitleştirir. İstediğiniz sayfaları öne çıkarın veya en son yayınları ekleyin. Hatta gezinmeyi kaldırabilir ve tek bir slaydı, sitedeki bir sayfanın veya gönderinin reklamını yapan bir başlık bölümüne dönüştürmek için görüntüleyebilirsiniz. Başlangıç Blogu, ziyaretçileri profillerinize bağlamak için başlığa ekleyebileceğiniz 50 sosyal medya simgesi içerir. Özel bir logo yükleyebilir, kenar çubuğu düzenini değiştirebilir ve renkleri markanıza uyacak şekilde tamamen özelleştirebilirsiniz. Demo sitesini telefonunuza da yüklediğinizden emin olun, böylece ne kadar duyarlı olduğunu görebilirsiniz.

3. Tracks by Compete Themes

Tema Açıklaması

Tracks, bloglar, fotoğraf portföyleri ve podcast web siteleri için popüler bir ücretsiz temadır. 2014’ten beri ortalıkta ve o zamandan beri 67 kez güncellendi! Tamamen günceldir ve Gutenberg yayın düzenleyicisiyle bile uyumludur. Tracks WordPress teması, büyük, büyük harfli başlıklar ve büyük boy Öne Çıkan Görsellerle cesur bir stile sahiptir. Ön sayfa tasarımı, blog yayınlarının resimleri ve başlıkları soldan sağa sıralaması açısından benzersizdir. Mobil menü ayrıca harika bir demiryolu hattı türü animasyon içerir. Tüm standart özelleştirme seçenekleri bu temaya dahildir. Kendi logonuzu ekleyin, sosyal profilleriniz için simgeler ekleyin, başlıkta bir arama çubuğu görüntüleyin ve bloga çeşitli başka özelleştirmeler yapın. Tüm ayarlar, yaptığınız değişiklikleri izleyebileceğiniz Canlı Özelleştiricide mevcuttur.

4. PhotoFocus by Catch Themes

Tema Açıklaması

PhotoFocus, fotoğrafçılık web siteleri için şık ve modern bir WordPress temasıdır. Ziyaretçilerinizi en iyi fotoğraflarınıza ve makalelerinize odaklamanıza yardımcı olacak çok çeşitli özelleştirme araçları içerir. Bu duyarlı tema, yerleşik bir kaydırıcı, çeşitli sayfa şablonları, başlık resmi, hizmetler bölümü ve müşteri referansları içerir. Çalışmanızı sergilemek ve bir fotoğrafçı olarak itibarınızı artırmak için bu site öğelerini kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, bu çok amaçlı tema sadece fotoğrafçılık için değil, her türlü görsel web sitesi için kullanılabilir. PhotoFocus, modern bir web sitesi oluşturmak için olduğu gibi mükemmel bir tema olsa da, daha fazla seçenek içeren profesyonel bir yükseltme de var. En iyi çalışmanızı vurgulamak için bir şablon arıyorsanız, PhotoFocus’u deneyin.

5. Author by Compete Themes

Tema Açıklaması

Author, her türden yazar için yapılmış, bir kenar çubuğuna sahip duyarlı bir temadır. Esasen bir blog oluşturma temasıdır, bu nedenle düzenli olarak yeni içerik yayınlamayı seven web yöneticileri için idealdir. Bu temanın benzersiz düzeni, Van der Graaf temeli sayesindedir. Bu, bir kitabın sayfalarındaki metni yerleştirmenin estetik açıdan en hoş yolu olarak kabul edilen şeyin matematiksel bir çözümüydü. Eksiksiz teyit olmamakla birlikte yazılar bu esaslara göre ekranın sağ tarafından kaydırılır. Yazarın, blog için özel alıntılar ayarlamanıza ve isterseniz tüm yayınlarınızı blogda görüntülemenize olanak tanıyan birkaç özelleştirme seçeneği vardır. Profillerinize bağlanmak için yaklaşık 60 sosyal medya simgesi vardır ve siteyi tamamen markalamanızı sağlayan hem bir logo hem de bir “avatar” ekleyebilirsiniz. Genel olarak, ücretsiz bir WordPress teması için iyi bir tasarıma ve özelliklere sahiptir.

6. Viral News by HashThemes

Tema Açıklaması

Çevrimiçi bir dergi, gazete, editör, haber portalı veya başka bir yayın web sitesi oluşturmak için esnek bir WordPress teması arıyorsanız, Viral News tam da ihtiyacınız olan şey. Web sitenize tek bir tıklamayla içe aktarılabilen ve yüklenebilen 12 dahili demo ile birlikte gelir. Bu demolar, özelleştirici ve elementor sayfa oluşturucu ile tamamen uyumludur. Bu nedenle, web sitenizde yaptığınız tüm düzenlemelerin ve özelleştirmelerin gerçek zamanlı canlı önizlemesini elde edebilirsiniz. Ek olarak, tema tamamen reklama hazırdır ve reklamları yerleştirebileceğiniz farklı yerler içerir.

7. Chosen by Compete Themes

Tema Açıklaması

Yukarıdaki ekran görüntüsünden, Chosen’ın ne kadar çok görsel bir blog teması olduğunu görebilirsiniz. Her gönderi için Öne Çıkan Görsel, neredeyse tam ekran boyutunda belirgin bir şekilde görüntülenir. Ana sayfada, gönderiler, içeriğinize göz atmayı kolaylaştıran iki sütunlu bir tasarımda düzenlenmiştir. Siteniz için minimalist bir tema istiyorsanız, Seçilmiş harika bir seçim olacaktır. Tüm gereksiz unsurları ortadan kaldırır ve başlığınızdan ve hayati gönderi içeriğinizden başka bir şey sunmaz. Özelleştirme özellikleriyle ilgili olarak, Chosen’de özel logolar, sosyal medya simgeleri, bir arama çubuğu ve göstermek için birkaç başka ekran kontrolü vardır.

8. Ignite by Compete Themes

Tema Açıklaması

Ignite, klasik kenar çubuğu düzenine sahip duyarlı bir blog temasıdır. Arka plan rengini, yazı tiplerini ve düzeni değiştirmek için seveceğiniz birkaç özelleştirme seçeneği vardır. Temiz bir tasarıma sahip bir blog başlatmak isteyip istemediğinizi seçmek için bu harika bir ücretsiz tema olacaktır. Bir teknoloji, işletme, pazarlama veya seyahat blogu oluşturmak için kullanın. Demo, basit bir site başlığını gösterir, ancak bunu özel logonuzla değiştirebilirsiniz. Bu, içeriğinizi tüm ekranlarda ve cihazlarda güzel bir şekilde sunmak için güvenebileceğiniz bir temadır. Ignite 200.000’den fazla kez indirildi ve 30’u beş yıldızlı olmak üzere 31 yorumu bulunuyor. İlk olarak 2014 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri 75 kez güncellendi. Gutenberg ve WordPress 5.0 ile tamamen uyumludur.

9. GeneratePress by GeneratePress

Tema Açıklaması

GeneratePress teması, bir işletme için bir web sitesi oluşturmak istiyorsanız harika bir seçenektir. Son derece özelleştirilebilir tasarımı sayesinde çok sayıda beş yıldızlı inceleme var. GeneratePress, sayfa oluşturucularla iyi bir şekilde bütünleşir ve bu, en iyi avantajlarından biridir. Örneğin, Elementor veya Beaver Builder’ı kullanmak istiyorsanız, onları bu temayla çalıştırmakta sorun yaşamayacaksınız. GeneratePress, bu araçlarla rekabet etmek yerine geliştiren çeşitli düzen özelleştirme araçları ekler. Bu konuda yeniyseniz, sayfa oluşturucuları kullanma hakkındaki kılavuzumuzu okuduğunuzdan emin olun. Bu temanın içerdiği tüm işlevlere aldanmayın – sitenizi yavaşlatmaz. Aslında, GeneratePress ücretsiz wordpress temaları içinde en hafif ve sitenizin hızlı yüklenmesine yardımcı olan temalardan biridir.

10. Mission News by Compete Themes

Tema Açıklaması

Mobil uyumlu bir haber sitesi başlatmak ister misiniz? Mission News, piyasadaki en iyi seçeneklerden biridir. The New York Times’dan sonra modellenen Mission News, klasik ve otoriter bir tarza sahip. Ziyaretçiler sitenizi anında bir haber kaynağı olarak tanıyacak ve üç sütun düzeniyle her sayfada tonlarca en iyi içeriğinizi gösterebilirsiniz. Bu gazete WordPress teması tonlarca özelleştirme seçeneği de var. Şablon boyunca reklamları görüntülemek ve yayınlarınızı listelemek için kullanabileceğiniz sekiz pencere öğesi alanı vardır. Son Gönderiler Genişletilmiş pencere öğesi, en yeni gönderilerinizi listelemenizi sağlar, ancak WordPress ile birlikte gelen basit Son Gönderiler bileşeninden çok daha fazla seçenek sunar. Tüm bunların yanı sıra, tek tek gönderiler ve sayfalar veya tüm sayfa türleri için aynı anda ayarlayabileceğiniz 10 farklı düzen vardır. Bu, gazeteler için gerçekten özelleştirilebilir bir tema ve burada ele alınmayan daha da fazla işlev var.

11. Ellie by Themes Zone

Tema Açıklaması

Tema Açıklaması Ellie, oldukça esnek bir tasarıma sahip modern bir WooCommerce temasıdır. Özel açılış sayfaları oluşturmak için Elementor ile uyumluluğa bayılacaksınız.

Ürün sayfaları ve mağaza muhteşem bir şekilde tasarlanmıştır ve ürünlerinizin rekabette öne çıkmasına yardımcı olacaktır. Stil, her şablonda tutarlı bir şekilde zariftir.

Ellie ayrıca tasarım boyunca çeşitli görsel öğeleri değiştirmek için birçok özelleştirme seçeneği içerir, böylece bunları markanıza uyarlamakta sorun yaşamazsınız. Tişört ve giyim, kozmetik, mobilya veya çevrimiçi bir mağazadan istediğiniz her şeyi satmak için bu e-ticaret temasını kullanın.

12. Hestia by ThemeIsle

Tema Açıklaması

Hestia, aynı geliştiriciler tarafından çok popüler Zerif Lite temasının arkasında yapılmış bir materyal tasarım WordPress temasıdır. Estetik olarak, 2014’te devralan düz tasarım trendiyle yakından modellenmiştir ve size biraz Google’ın Android uygulamalarını hatırlatabilir. İş odaklı bir tema olarak, Hestia’nın Özelleştiricide basit bir ana sayfa oluşturucuya sahip olmasını seveceksiniz. Yukarıda gösterilen ekran görüntüsüyle aynı tasarımı yeniden oluşturabilir veya tamamen farklı görünmesi için özelleştirebilirsiniz. Hestia ayrıca tam WooCommerce desteği ile birlikte gelir; bu, sitenizden hem dijital hem de fiziksel ürünler satabileceğiniz anlamına gelir. Ve hizmetler de! Bu, yaratıcı ajanslar, e-ticaret mağazaları ve serbest çalışanlar için oldukça uyarlanabilir ve pratik bir seçim olmasını sağlar.

13. New Blog by Postmagthemes

Tema Açıklaması

New Blog tamamen ücretsiz bir WordPress temasıdır. Kullanımı çok kolaydır ve yeni başlayan WordPress kullanıcıları için iyi bir seçimdir. Tüm özellikler, Canlı Özelleştirici aracılığıyla kullanılabilir. Ayrıca tamamen duyarlı olduğundan her tür cihazdan mükemmel bir şekilde görüntülenebilir.

Geniş afiş kaydırıcıyla birlikte başlık resmi, en iyi iki özelliğidir. Yazınız için hoş bir atmosfer yaratan pürüzsüz ve temiz bir tasarıma sahiptir. Yerleşik son filtreler birçok şekilde özelleştirilebilir ve makaleleriniz bunları okumak için gereken zamanı da gösterebilir.

Bu blog temasına, siteniz profesyonel veya kişisel kullanım için markanıza uygun özel renkler eklenmiştir. Ek özelleştirme için ayrıca bir premium sürüm de mevcuttur. Yeni Blog WordPress teması, Postmagthemes tarafından tasarlanmıştır ve 3000’den fazla kullanıcı tarafından en çok sevilen temalardan biridir. WordPress.org Tema İnceleme Ekibi tarafından onaylandığı için iyi kodlanmış olduğuna güvenebilirsiniz.

14. MH Magazine by MH Themes

Tema Açıklaması

Çevrimiçi bir dergi mi oluşturmak istiyorsunuz? MH Magazine yıllardır ortalıkta ve bu noktada oldukça rafine. Geliştiriciler onu güncel tuttu ve bu temayı sürekli geliştirerek onu bir dergi için en iyi ücretsiz temalardan biri haline getirdi. Moda, spor, eğlence, seyahat veya politika gibi herhangi bir niş için bir dergi oluşturmak için MH Magazine’i kullanın. Esnek düzenler ve renk şeması, temayı aklınıza gelebilecek hemen hemen her sektöre uyacak şekilde özelleştirmenize olanak tanır. Yukarıdaki ekran görüntüsünde yer alan düzenlerin nasıl elde edildiğini merak mı ediyorsunuz? MH Magazine, ana sayfa tasarımını oluşturmak için widget alanlarını yoğun bir şekilde kullanır. Gönderilerinizi listelemek için kendi özel widget’ları ile birlikte gelir. Ve elbette, pencere öğesi alanlarını kullanmanın bir diğer yararı da, MH Magazine’deki herhangi bir pencere öğesi alanında diğer binlerce ücretsiz pencere öğesinden herhangi birini kullanabilmenizdir.

15. Syndey by athemes

Tema Açıklaması

Syndey teması uzun süredir popüler bir iş teması olmuştur. İçeriği işletmenizin ihtiyaçlarına göre uyarlayabilmeniz için özel bir ana sayfa oluşturmak için bazı basit kontrollere sahiptir. Syndey ayrıca Elementor sayfa oluşturucu eklentisiyle uyumluluğunun da reklamını yapıyor. Elementor, özel şablonlar oluşturmak için harikadır ve temanızın tamamen entegre olacağını bilmek güzel. Ana sayfa oluşturucunun yanı sıra, Canlı Özelleştiricide bulunan bir dizi özelleştirme seçeneği vardır. Özel bir logo yükleyin, yazı tiplerini değiştirin, düzeni değiştirin ve hatta renkleri değiştirin. Canlı Özelleştiricinin en güzel yanı, bir yönetici menüsünün aksine, tüm değişikliklerinizin canlı olarak gerçekleştiğini izleyebilmenizdir. Bu, siteyi beğeninize göre hızla ayarlamayı kolaylaştırır

16. Twenty Fifteen by WordPress.org

Tema Açıklaması

WordPress.org ekibi her yıl yeni bir ücretsiz WordPress teması yayınlıyor ve Twenty Fifteen hala benim kişisel favorim. Bu minimalist temada yer alan kenar çubuğu tasarımı, tüm ekran boyutlarına çok iyi uyum sağlar. Çoğu zaman, temalar tablet ekran boyutunda garip görünür, ancak Twenty Fifteen her zaman muhteşem görünüyor. Düzgün yanıt verme özelliğinin yanı sıra, Twenty Fifteen güzel Noto Sans ve Noto Serif yazı tipleriyle oluşturuldu. Bu yazı tipleri, onları çok dilli bir WordPress teması ve genel olarak İngilizce olmayan web siteleri için akıllı bir seçim haline getiren devasa karakter sitelerine sahiptir. Bu temiz ve ücretsiz WordPress teması, çok çeşitli özelleştirme seçeneklerine de sahiptir ve bunların tümü Canlı Özelleştirici aracılığıyla kullanılabilir.

17. Storefront by Automattic

Tema Açıklaması

Vitrin, muhtemelen e-ticaret mağazanız için düşünmeniz gereken ilk temadır. Basit ama güzel bir tasarıma sahip ve WooCommerce ve WordPress’in arkasındaki geliştiriciler Automattic tarafından yapıldı. Bu temanın sade stili onu inanılmaz derecede esnek kılıyor. Giyim mağazaları, kuyumcular ve hatta spor malzemeleri e-ticaret mağazaları gibi çok çeşitli çevrimiçi perakendeciler için iyi görünecek. Automattic tarafından yapıldığından, WooCommerce eklentisiyle sorunsuz bir şekilde entegre olduğundan emin olabilirsiniz. Bu e-ticaret teması da oldukça özelleştirilebilir. Özelleştiricide, düzeni ve renkleri kolayca değiştirebileceğiniz seçenekler vardır. Şablon boyunca birden fazla pencere öğesi alanıyla, sitenize her türden tanıtım ve diğer önemli satış araçlarını ekleyebilirsiniz.

18. Spacious by ThemeGrill

Tema Açıklaması

Spacious, yıllardır WordPress kullanıcıları arasında favori olan başka bir temadır. Çok uyumlu hale getiren temiz, minimalist bir tasarıma sahiptir. Bu ücretsiz WordPress teması, işleri için basit bir web sitesi oluşturmak isteyen herkes için iyi bir seçim olacaktır. Özelleştirilebilir bir blog tasarımı ile, sık sık gönderi yayınlamak ve aktif bir blog tutmak isteyen tüm kuruluşlar için iyi çalışacaktır. Modern bir tema olarak Spacious tamamen duyarlıdır, bu nedenle telefonunuzda da harika görünmesini bekleyebilirsiniz. Özelleştirme araçlarıyla ilgili olarak, 2 sayfa şablonu, 4 sayfa düzeni, 4 blog görüntüleme türü ve büyük bir 13 widget alanı vardır. Hatta bazı özel widget’lar, bir kaydırıcı, özel renkler ve daha fazlasını içerir.

19. Optimizer by OptimizerWP

Tema Açıklaması

Optimizer, WordPress için gerçekten çok amaçlı olan birkaç ücretsiz temadan biridir. Bu, portföylerden e-ticaret mağazalarını tamamlamaya kadar her türlü siteyi oluşturmak için kullanılabileceği anlamına gelir. Optimizer çok amaçlı teması, önceden hazırlanmış bir dizi şablonla birlikte gelir. Bu şablonlardan birini seçerek kolayca iyi tasarlanmış bir ana sayfa oluşturabilirsiniz. Oradan, uygun gördüğünüz yerlerde düzenlemeler yapabilir ve sahte içeriği kendi metin ve resimlerinizle değiştirebilirsiniz. Optimizer ile ilgili harika olan şey, hepsi bir arada bir paket olmasıdır. Bu ücretsiz temayla harika bir web sitesi yapmak için bir sayfa oluşturucuya veya başka eklentilere ihtiyacınız yok. Ayrıca, bir temayı gerçekten iyi öğrenmek ve ardından onu birden çok site için yeniden kullanmak istiyorsanız, muhtemelen bu koleksiyondaki en iyi seçimdir. Premium yükseltme, onu daha da özelleştirilebilir hale getirir, böylece çeşitli web siteleri oluşturabilirsiniz. Daha fazla bilgi → 20. Portfolio Press by Devin Price TEMAYI ŞİMDİ GÖRÜNTÜLE HOSTING EDİN Tema Açıklaması Tasarımcı veya sanatçı mısınız? Bir web sitesi çalışmanızı sergilemenin harika bir yolu olabilir ve Portfolio Press bunu çok iyi yapar. Bu temanın güzel yanı, portföy öğelerini blog yazılarınızdan ayrı olarak ekleyebilmenizdir. Tüm grafiklerinizi bir ızgara düzeninde içeren güzel bir ana sayfa oluşturun ve isterseniz blogda da yayınlar yayınlayın. Yine de hakkında sayfanız ve iletişim sayfanız için normal sayfalar ekleyebilirsiniz. Tüm yapılandırma seçenekleri Canlı Özelleştiricide mevcuttur. Portfolio Press, sitenizde nasıl kuracağınızı öğrenmek istiyorsanız izleyebileceğiniz bir eğitim videosuna da sahiptir.

21. Sparkling by Colorlib

Tema Açıklaması

Sparkling, tamamen duyarlı bir tasarıma sahip harika bir WordPress blog temasıdır. İçerik tabanlı web siteleri için çok önemli olan mobil cihazlarda iyi görünüyor. Çoğu tema gibi, Sparkling de uluslararasılaştırılmıştır, bu da onu istediğiniz herhangi bir dile çevirebileceğiniz anlamına gelir. Aslında, popülaritesi nedeniyle, bu tema zaten birçok dile çevrildi. Sparkling, kendiniz bir geliştiriciyseniz takdir edebileceğiniz Bootstrap Framework kullanılarak oluşturulmuştur. Geliştirici olmayanlara gelince, sitenizi özelleştirmek ve hedef kitlenizi oluşturmak için tam ekran kaydırıcıyı, sosyal simgeleri ve yazar biyografisini beğeneceksiniz.

22. Easy Store by Mystery Themes

Tema Açıklaması

Easy Store, e-Ticaret mağazaları için yapılmıştır ve WooCommerce WordPress teması arayan herkes için sağlam bir seçimdir. Bu temayla ilgili en sevdiğim şey sol kenar çubuğu gezinmesidir. Çeşitli departmanlarınızın tümüne bağlantı vermenizi sağlar. Ziyaretçiler bu kalıbı Amazon’dan hemen tanıyacak ve web sitenizde gezinirken herhangi bir sorun yaşamayacak. Easy Store, çok sayıda özelleştirme seçeneği içerir. Bu seçeneklerden bazıları, e-Ticaret düzeninizi değiştirmek için 8 özel widget, özel renkler ve Canlı Özelleştiricide bulunan daha fazla ayarı içerir. Bu temayı bir elektronik, moda veya başka tür bir e-ticaret mağazası için nasıl kullanabileceğinizi gösteren birkaç demo sitesine göz attığınızdan emin olun.

23. SEOboost by Dash Themez

Tema Açıklaması

SEOBoost temasının harika bir üç sütunlu düzeni vardır. Bu tür bir tasarım bulmak zor olabilir, bu nedenle siteniz için üç sütun istiyorsanız bu dergi ve blog temasına yakından bakın. Ayda yalnızca bir kez yayınlarsanız, bu tema sorunsuz çalışacaktır. Bununla birlikte, tasarım, sık yayın yapan bir yayıncı için daha uygundur. Çok sütunlu tasarım, günlük veya daha sık yayınlanan web sitelerini işleyebilir. Sitede öne çıkarılmasını istediğiniz bir veya iki gönderiniz varsa, daha fazla içerik yayınlarken onları yapışkan tutabilirsiniz. SEOBoost, markanızla eşleştirmenizi sağlayan renk seçeneklerine sahiptir. Ayrıca Google Yazı Tipleri ile entegrasyon sayesinde birçok yazı tipi arasından seçim yapabilirsiniz. Bu SEO teması ayrıca, Google’da iyi bir sıralama elde etmenize ve daha fazla trafik elde etmenize yardımcı olacak temiz kod ve hızlı yükleme sürelerine sahiptir.

24. Rara Business by Rara Themes

Tema Açıklaması

Rara Business’taki tam ekran arka plan görüntüsü güçlü bir ilk izlenim yaratabilir. Bu iş WordPress temasını kullanırken siteniz için harika bir fotoğraf seçtiğinizden emin olun. Başlıkta telefon numaranız, adresiniz ve e-posta adresiniz gibi önemli iletişim bilgilerini eklemeniz için alan vardır. Ayrıca, menünün ve özel logonun üstüne eklenecek düzinelerce sosyal simge arasından seçim yapabilirsiniz. Ana sayfadaki harekete geçirici mesaj düğmeleri, ziyaretçileri en iyi tekliflerinize yönlendirmek için harikadır. Rara Business, masaüstü ve mobil cihazlarda harika görünmesine ve hızlı bir şekilde yüklenmesine yardımcı olan tamamen duyarlı bir tasarıma ve temiz bir koda sahiptir. Ayrıca çeviriye hazır olduğundan herhangi bir dile çevrilebilir ve tüm modern tarayıcılarla çalışır.

25. Typecore by AlxMedia

Tema Açıklaması

Typecore teması, ekranı tonlarca içerik ve blog yazısı önerileriyle güzel bir şekilde doldurur. Kişisel bir blog için fazla olurdu, ancak tüm çevrimiçi dergiler için harika bir şekilde çalışacaktır. Ana sayfada, en iyi içeriğinizi öne çıkarmak için kullanabileceğiniz bir gönderi kaydırıcısı vardır. Solda ve sağda, daha fazla gönderi listeleyebileceğiniz widget alanları vardır. Menü, sitenin sol üst köşesine tam oturur ve ayrıca sol tarafta, tüm sosyal profillerinize bağlanabileceğiniz ince bir dikey menü vardır. Typecore, reklamların mükemmel boyutlarda görüntülenmesini sağlamak için harika olan çeşitli ekranlara uyum sağlarken kenar çubuklarını tutarlı boyutlarda tutar. Bu Google AdSense dostu temanın kenar çubuklarına, üstbilgisine ve altbilgisine kolayca reklam ekleyebilirsiniz.

Birkaç TL tasarruf etmek ister misin?

Themeforest’in her zaman satışta popüler temaları vardır.

İndirimi Görün

Bir tema seçmek zorlu bir süreç olabilir.

Nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, bir WP temasının nasıl seçileceğine ilişkin kılavuzumuzu izleyin. Dikkate alınması gereken en önemli dört faktörü ve dikkate alınması gereken bazı ekstra noktaları bulacaksınız. Kontrol listesi, ücretsiz bir WordPress teması seçerken işleri çok daha basit hale getirir.

Birkaç seçenek daha istiyorsanız, burada 18 ücretsiz temamız var ve blogda yayınlanan yüzlerce tema koleksiyonu var.

Bu ücretsiz temalardan herhangi biri veya genel olarak WordPress hakkında bir sorunuz mu var? Aşağıya bir yorum yazın.

Benzer Yazılar